Ja tack, kontakta mig!

* avser obligatoriskt fält
Jag är intresserad av ...
Uppge nedan hur du föredrar att bli kontaktad.
Genom att kontakta oss tillåter du att Skogspartner sparar dina kontaktuppgifter. Skogspartner sparar dina kontaktuppgifter för att kunna ge information och kontakta dig i skogsfrågor. Du kan när som helst välja att ta bort dina kontaktuppgifter från Skogspartners register genom att välja "avprenumerera" eller "opt-out".

Skogspartner använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Klicka här för att läsa mer om Mailchimps persondatahantering.

Skoglig rådgivning och förvaltningsstöd

– En kompetent partner på din sida

Behöver du en partner med omfattande erfarenhet och mångårig expertis från skogsbranschen? Med det tydliga målet att stötta dig som skogsägare i din förvaltning erbjuder Skogspartner skogsrådgivningstjänster som är skräddarsydda för att möta de unika behoven hos varje skogsägare och skogsförvaltare.

Vår skogsrådgivning grundar sig i vår långa erfarenhet och specialkompetens inom branschen. Vi erbjuder en heltäckande rådgivningstjänst som omfattar allt från skogsstrategi och anbudsupphandling till värdesäkrad skogsförvaltning och målanpassat skogsbruk.

Image relating to text

Skräddarsydda strategier för din skog

Vi vet att varje skogsfastighet är unik och därför kräver en individuell strategi. Därför anpassar vi vår rådgivning för att möta specifika behov och mål för varje kund. När du samarbetar med oss får du tillgång till en mångsidig och skräddarsydd rådgivningstjänst med målet att maximera värdeutvecklingen på din fastighet och samtidigt främja långsiktig hållbarhet.

Image relating to text

Anlita oss för anpassade projekt

Vårt skogskunniga team är alltid öppna för att hitta innovativa lösningar som skapar affärsnytta för våra kunder. Vi anlitas ofta till anpassade projekt som till exempel rådgivare, skoglig strategi, utbildare eller extern part till advisory board eller styrelse.

Image relating to text

Få svar på frågor som:

– Hur ser värdeutveckling och avkastning ut på min fastighet över tid?

– Vad är en rimlig förväntan på avkastning på just vår skogsegendom?

– Vilka bestånd ska jag prioritera att avverka, i vilken ordning och omfattning?

– Hur ser årsytorna för slutavverkning, gallring och skogsvård ut?

– Hur ser mitt kassaflöde ut över tid och vilket underlag kan jag förse min ekonom med för vår långsiktiga skatteplanering?

– Hur kan jag på bästa sätt förbereda inför ett generationsskifte eller förvärv av skogsfastighet?

Låter det intressant?

Vill du veta mer om våra tjänster inom förvaltningsstöd och hur vi kan skräddarsy en strategi för dina behov? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontakta oss